I det fynske folks tjeneste

Strejke på Nordre Skole udskudt

Lærernes talsmand på Nordre Skole fastholder, at det kan blive nødvendigt for de 45 lærere at nedlægge arbejdet

De 45 lærere på Nordre Skole i Svendborg fortsætter undervisningen onsdag, selvom de truede med at nedlægge arbejdet i frustration over at skolen skal flyttes.

På et møde for lærerne onsdag morgen blev det besluttet, at der senere på ugen vil blive afholdt lærerrådsmøde og møde med kommunaldirektøren og direktøren for Børn og Unge forvaltningen i Svendborg Kommune. Det betyder at Nordre Skole vil lukke på et endnu ikke fastlagt tidspunkt i løbet af denne uge.

- Vi forventer at få nogle klare svar på dette møde. Vi vil blandt andet gerne høre, hvorfor man har stoppet indskrivningen af børn til Nordre Skole, siger lærernes talsmand Charlotte Larsen.

Mandag truede lærerne med at gå i strejke, fordi de er utilfredse med at de ikke er blevet hørt i beslutningen om at flytte Nordre Skole til et andet skoledistrikt i Tved.

- Vi er pæne folk, og vil gerne give kommunens folk en chance for at forklare sig. Men vores udmelding om at nedlægge arbejdet, er ikke taget af bordet, lyder det fra Charlotte Larsen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.