I det fynske folks tjeneste

Strid stopper stort byggeprojekt

Byggeriet af et 100 millioner kroners boligprojekt på Kogtvedvej i Svendborg bliver nu sat i stå af selskabet Udsyn A/S. Politikerne har sagt nej til, at Udsyn A/S kan få lov at lave flere og mindre boliger end oprindelig planlagt.

Byggeriet af et 100 millioner kroners boligprojekt på Kogtvedvej i Svendborg bliver nu sat i stå af selskabet Udsyn A/S.

Udsyn A/S ønsker at lave flere og mindre boliger end oprindelig planlagt, men det siger politikerne har sagt nej til.

- Konsekvensen af beslutningen bliver, at projektet sættes på stand-by. Jeg kan kun beklage, at der er nogle politikere, der ikke vil fremme boligbyggeriet i Svendborg, siger Udsyns direktør, Steffen Larsen til Svendborg Netavis.

Formand for Udvalget for Miljø og Teknik Flemming Madsen, Soc.dem, siger til Svendborg Netavis, at det var et enigt udvalg bestående af medlemmer fra Socialdemokraterne, SF, Enhedslisten, Venstre og Dansk Folkeparti der har besluttet at holde fast ved den oprindelige lokalplan, der giver mulighed for at bygge 60 boliger.

Udsyn A/S havde ansøgt om at måtte gøre boligerne mindre, så der kunne blive bygget næsten det dobbelte antal - nemlig 112.