Politiker uden Politik: Stripperen tog tøjet på og elsker sin fortid

Christel Gall er Dansk Folkepartis frontfigur i Odense. Hendes hjerte banker for politik, men en gang fik hun mænds hjerter til at banke hurtigere, når hun langsomt smed tøjet.

Christel Gall er nervøs. Mere end hun plejer. Meget mere faktisk.

- Jeg ved jo ikke, hvad der sker ved valget. Hvor mange stemmer jeg får og hvad det får af konsekvenser, siger hun og puster ud, mens hun sætter sig til en helt andet snak. En samtale om en fortid og ungdom, der - helt bogstaveligt - er mere kulørt end de flestes.

quote Jeg er stolt af min fortid. Jeg var glad for de år, hvor jeg tjente gode penge og fik mange spændende oplevelser

Christel Gall

- Prøv at kigge i ringbindet her, tilbyder den 45-årige politiker fra Dansk Folkeparti, professionel piercer og mor til en dreng på 11 og datter på 8. Hun har budt indenfor i hjemmet i Odense. Et hus, der også danner rammen om jobbet som piercer. 

Strippede fra 1992-2000

I ringbindet har hun samlet otte år af sit liv. Fra 1992 til år 2000 var hun stripper. Hun smed tøjet uge efter uge rundt om i ind- og udland. Ligesom hun fik taget nøgenfotos til mandeblade som for eksempel Ugens Rapport. På de fleste billeder har hun kun lidt eller intet tøj på.

- Jeg er stolt af min fortid. Jeg var glad for de år, hvor jeg tjente gode penge og fik mange spændende oplevelser, siger hun og slår samtidig fast:

- Jeg har aldrig lavet porno. Du finder ingen billeder af mig sammen med mænd i udfordrende stillinger. Der satte jeg grænsen.

Karriere ødelagt af trafikuheld

Den del af personen Christel Gall blev der sat en stopper for. Et piskesmæld og en ødelagt hofte var resultatet, da hun en dag kørte galt på motorvejen. I dag har hun svært ved at sidde ned i længere tid. Noget der driller ved politiske møder. Alligevel undgår hun helst smertestillende piller.

Christel Gall arbejder som piercer og tilbyder Preben Dahl at få en.
Christel Gall arbejder som piercer og tilbyder Preben Dahl at få en.
Foto: Alex Syrik

- Jeg prøver på at klare mig uden. Jeg blev opereret for piskesmældet, og det har hjulpet noget. Men helt godt er det ikke. Trækker et møde ud i lang tid, så går jeg en gang på toilettet, for så får jeg rejst mig, smiler hun.

Tosset med zoo

Smil er der i det hele taget mange af hos Christel Gall. Også når hun fortæller om familiens efterhånden 15 ferier i Thailand. Eller det ugentlige besøg på Center Pubben i Tarup Centeret. Her er hele familien afsted. For hyggens skyld, som hun understreger.

- Og så er jeg jo fuldstændig begejstret for at gå i zoo. En måned uden et besøg i zoo er en dårlig måned. Når vi rejser, besøger vi altid en zoo, når det er muligt.

Christell Gall medvirker i serien "Politiker Uden Politik" og kan ses på TV 2/FYN tirsdag den 24. oktober klokken 19.30.

 oktober.

Oversigt

    Oversigt