I det fynske folks tjeneste

Studerende boykotter SDU-kantine

02:00

1 af 4

Priserne er for høje, og kvaliteten for dårlig i kantinen på Syddansk Universitet. Det mener organistionen Syddanske Studerende, der fredag opfordrer til kantineboykot.

Organisationen Syddanske Studerende står fredag klar med gratis rugbrød, sandwich, sodavand og kaffe, og samtidig opfordrer de alle til at boykotte kantinerne på SDU, skriver Fyens Stiftstidende.

For høje priser i kantinen er baggrunden for boykotten, forklarer en af initiativtagerne, Kasper Pedersen fra Syddanske Studerende.
- Priserne er på ingen måde studievenlige, siger han og nævner kaffe, frugt, drikkevarer og buffeten, som noget af det, der koster overpris efter Syddanske Studerendes mening. En valgfri frugt koster eksempelvis fem kroner.

Det er cateringfirmaet Euresta, der driver kantinerne på Syddansk Universitet. Driftschef Jacob Bonne afviser al snak om overpriser.
- Sidste år sænkede vi priserne derude med tre procent, og jeg kan se, at vi hverken har nedgang i omsætning eller kundetal. Så aktionen undrer mig lidt, siger han og oplyser, at det er første gang, at Euresta er blevet udsat for opfordringer til boykot.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.