Studerende vilde med Syddansk Universitet

De unge vil granske bøger på Syddansk Universitet. Igen i år er antallet af ansøgere, der vil studere på Syddansk Universitet steget. I alt 3778 kommende studerende har søgt ind på et af de fire studiesteder under Syddansk Universitet - herunder Odense Universitet. Det er en stigning på over 300 ansøgere siden sidste år.

-


Odense Universitet er populært blandt kommende studerende

De unge vil granske bøger på Syddansk Universitet. Igen i år er antallet af ansøgere steget. 3778 kommende studerende har søgt ind på et af de fire studiesteder under Syddansk Universitet - herunder Odense Universitet. Det er en stigning på over 300 ansøgere siden sidste år.

Det er blandt andet en stigning i antallet af dem der ønsker Syddansk Universitet som førsteprioritet, der giver den samlede stigniing. Hele 14 procent flere end sidste år har Syddansk Universitet som førsteprioritet, selvom der også sidste år var en stigning. De store trækplastre er blandt andet det nye jurastudium, hvor ansøgerfeltet er på 292 til 100 pladser. Men også medicin og biomedicin oplever en stigende interesse.

Dem der vil søge ind på en uddannelse alene på baggrund af karaktergennemsnittet har frist indtil 1. juli med at sende ansøgninger afsted.

Oversigt

    Oversigt