I det fynske folks tjeneste

Stukket ned med kniv

En 62-årig mand blev i aftes stukket ned med kniv på gaden i Aarup. Gerningsmanden var en ung mand, som han mødte tilfældigt,  oplyser politiet.

62-årig mand overfaldet af forbipasserende

En 62-årig mand blev i aftes stukket ned med kniv på gaden i Aarup. Gerningsmanden var en ung mand, som han mødte tilfældigt,  oplyser politiet.


Overfaldet skete på hjørnet af Indre Ringvej og Ormehøjvej i Aarup ved 19.30-tiden. Den 62-årige var ude at gå, da en mand på 20-25 år bad om en cigaret. Den 62-årige havde ingen, og de gik videre i hver sin retning. Kort efter vendte den unge mand om og stak den 62-årige i ryggen med en kniv.


Et ægtepar havde kort før passeret de to og fik mistanke om, at der var noget galt. De kørte tilbage til stedet og hjalp den 62-årige ind på et nærliggende plejehjem, hvor personalet alarmerede Falck og politi.


Den 62-årige blev indlagt på Odense Universitetshospital og meldes i dag uden for livsfare.


Gerningsmanden beskrives som 20-25 år, 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var sorthåret og formentlig udlænding. Han var iført lyse bukser, mørk bluse og en sandfarvet trekvartlang jakke. Oplysninger til politiet i Assens på telefon 64 71 14 48.  

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.