Styr på parkeringen i Thrige-Firkanten

Der har hersket stor usikkerhed om hvordan man egentlig parkerer lovligt i Thrige-Firkanten i Odense. Dårlig skiltning har betydet, at bilister uforvarende er kommet til at parkere ulovligt og dermed har fået en bøde på 510 kroner.

Men nu har Byggeselskabet Olav de Linde, der ejer grunden, fået styr på skilteskoven.

- Efter kritikken har jeg kontaktet Parkeringsgruppen i Århus, der er sat til at administrere vores parkeringspladser. Og de var enige i at skiltningen ikke var hensigtsmæssig, siger Jens Erik Meng, der er udlejningschef hos Olav de Linde.

Erik Grønlund fra Glamsbjerg var en af de bilister, der fik en bøde - selvom han var overbevist om, at han parkerede lovligt. Et skilt med ordet betalingsparkering dækkede nemlig for et andet skilt, der sagde, at parkeringspladserne kun var for biler med privat parkeringstilladelse til Den Sociale Højskole.

Erik Grønlund blev så vred over bøden, at han kontaktede FDM, der lovede at hjælpe i en eventuel retssag fordi sagen var principiel.

- Men jeg har fået en snak med firmaet Olav de Linde, og jeg har fået en mindelig ordning omkring bøden, siger Erik Grønlund.

Oversigt

    Oversigt