Succes i Odense Lufthavn

Næsten alt udsolgt. Odense Lufthavn er blevet en magnet for rejseglade charterturister fra hele Danmark. Det betyder, at rejseselskabet Apollo Rejser næste år er klar med nye charterruter.

Apollo Rejser har hele sommeren sendt fyldte fly til Grækenland, og det er gået over al forventning. Rejseselskabet kalder den lille fynske lufthavn for en kæmpesucces.

En stress-fri lufthavn

Apollo Rejsers administrerende direktør, Jan Lockhardt, mener, at fynboerne har taget lufthavnen til sig. Men der er også en anden grund til succeen.

- Odense Lufthavn er en utrolig hyggelig og meget lidt stressende lufthavn, og det spiller bestemt også ind, siger Jan Lockhardt.

Hos Odense Lufthavn er de glade for de mange rejsende, og de har deres eget bud på lufthavnens popularitet.

- Gæsterne føler, at det er meget nemt og enkelt at komme herud. Det er i hvert fald det vi hører, siger Erry Knudsen, Lufthavnsdirektør i Odense Lufthavn.

Flere ruter fra Odense

Apollo Rejser og Falk Lauritsen Rejser sender hver fredag et fly af sted til Grækenland. Rejseselskabet overvejer nu at åbne nye charterruter til næste sommer.

- Den her succes har klart givet appetit og mod på mere, og man kan sagtens forstille sig at der i sommeren 2010 vil blive føjet endnu et rejsemål til i Apollo regi fra Odense Lufthavn, siger Jan Lockhardt.

Selskabet overvejer lige nu hvor den nye destination skal gå til. Valget står mellem Tyrkiet, Bulgarien eller endnu en græsk ø. Beslutningen bliver truffet senest til september. 

Se mere på TV2/Fyn lørdag klokken 19.30.

Oversigt

    Oversigt