Succes med Disney i Arena Fyn

Næsten 40.000 gæster har i de seneste dage været i Arena Fyn for at se et af de 12 shows med Disney on Ice.

The Magical World of Disney on Ice er det hidtil største arrangement i den nye arena.

Af de 40.000 gæster var ca. 60 % fynboer, 18 % kom fra trekantsområdet og de resterende 22 % kom fra det øvrige Jylland og Sjælland.

- Vi er utroligt glade for at have åbnet dørene for hele Danmark. Det viser, at Arena Fyn kan positionere sig som et forum for oplevelser, der er store nok til at trække publikum fra hele landet. Disney er et verdenskendt brand og de leverede varen i form af et meget professionelt show, siger direktør for Odense Sport & Event Thomas Christensen.

Det store antal besøgende til Disney faldt sammen med legelandet "Slaraffenland" i en af de andre haller, og det gav en del trafik. Men med enhjælp fra Politihjemmeværnet lykkes det at få afviklet trafikken uden problemer.

Enkelte gæster har dog klaget over manglende udsyn, men det vil blive rettet til næste gang

- Arena Fyn var ikke helt færdigbygget, da vi åbnede for billetsalget. Samtidig med fik vi først Disneys endelige opstillingsplan på et sent tidspunkt. Da vi ikke tidligere har haft et set-up af denne art, har det desværre betydet, at vi har fået solgt nogle billetter med begrænset udsyn, og det har naturligvis skabt utilfredshed for de billetindehavere, som det har berørt, siger direktør Peter Sindberg, SPA-Entertainment.

Peter Sindberg er klar til næste års store event i uge 8 2009: Disney on Ice - Princess Classics.

Oversigt

    Oversigt