I det fynske folks tjeneste

Super præstation af ung fynbo

Den 20-årige fynbo Rasmus Sterobo leverede fredag en fremragende præstation, da han overraksende vandt sølv i U/23 DM i enkeltstart i Vejle.

Rasmus Sterobo var ikke blandt favoritterne og kørte ud på ruten en halv time før sidste rytter. Alligevel kørte han sit livs enkeltstart og efterhånden som favoritterne kom i mål stod det klart, at fynboen var blandt de allerbedste.

Kun Rasmus Quaade (Blue Water Cycling), der kørte som sidste mand, viste sig suveræn og slog Sterobo med blot syv sek. Rasmus Quaade måtte dog i gennem en omstart, da han i sit første løb påkørte en tilskuer kort før mål.

- Jeg er rigtig godt tilfreds og glad for sølvmedaljen. Jeg følte mig egentlig ikke specielt godt kørende derude, det må jeg ærligt indrømme, og følte ikke, at det spillede så godt, eller at jeg leverede det, jeg ville undervejs på enkeltstarten. Men jeg kom så i mål og satte en overraskende god tid, så det har jo fungeret. Det er jo nok bare sådan, det er på en enkeltstart - at det gør ondt uanset hvad," udtaler Rasmus Sterobo.

Lasse Norman sluttede som nr. 3. Selvom kun de færreste havde spået Sterobo en 2. plads inden løbets start, var den unge fynbo både glad og lidt ærgerlig.

Ved du noget? Så send os et tip