Superligaklub indfører forbud mod mobiltelefoner

OB vil skabe mere sammenhold i truppen ved at indføre restriktioner mod spillernes brug af mobiltelefoner.

Et forbud mod brug af mobiltelefoner skal hjælpe til at øge samhørigheden mellem spillerne i superligaklubben OB. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Fodboldklubbens cheftræner, Troels Bech, fortalte for nylig, at spillertruppen har tendens til at blive temmelig indadvendte og svage i kommunikationen, når den støder på modgang.

- Vi gør alt for at skabe et hold, hvor man interesserer sig for hinanden. Mobiltelefoner er ikke skabt til, at man får opmærksomhed på hinanden. Men det er trods alt vigtigere end at være på Facebook, siger Troels Bech til avisen.

- Ved at fjerne telefonerne, når vi er sammen i alle sammenhænge i bussen, når vi spiser eller er i omklædningsrummet, så er det et tilvalg af at være mere sammen, siger Troels Bech om tiltaget, der skal gøre superligatruppen til en bedre fungerende enhed.

- Det kan godt virke sådan lidt sergent-agtigt på den tyske måde, men vi vil gerne bruge mere tid på hinanden, fastslår Troels Bech om det sociale projekt.

OB's trup omfatter spillere fra Cameroun, Guinea, Norge, Kroatien, Estland, Ungarn og Danmark.

Midtbanespilleren Jacob Schoop så træner-initiativet komme allerede i foråret.

- Vi kunne godt mærke på Troels, at han syntes, det var mærkeligt, at vi hele tiden skulle tjekke vores telefoner i stedet for at tale med hinanden og ham, siger Schoop til Fyens Stiftstidende.

- Vi er mange lidt unge i truppen, som har gjort det til en vane at tjekke diverse netsider, spille Wordfeud eller Quiz Battle. Men det er nok bedre at få talt om private ting end at bruge tid på at vinde over en kammerat i et eller andet spil, erkender han.

Oversigt

    Oversigt