Supermarked med fynsk fokus

Supergastro ligger i Bazar Fyn og vil gennem samarbejde med lokale avlere og producenter tilbyde fynboerne de bedste fynske kvalitetsvarer til rimelige priser.

- Vi har brug for at få fokus på vores lokale råvarer og fødevarer. Fyn er en blomstrende have, og i Supergastro vil vi samle det hele, så familien kan få alle dagligdagsvare på et sted, fortæller Supergastros initiativtager, Brian Matzen fra Madhuset Alfred og Kamilla.

Supergastro åbnede onsdag, og foreløbig har 35 lokale producenter tilmeldt sig som leverandører. Målet er at fynboerne i Supergastro skal kunne finde alt fra frisklavet fynsk is til hjemmelavet majonæse.

- Vi sælger ikke specialiteter, men gode dagligvarer fortrinsvis fra lokalområdet. Man kan også købe olivenolie og andre varer vi ikke laver på Fyn, men så er de indkøbt via fynske distributører, siger Brian Matsen.

1710 supergastro1

I følge Supergastro kan priserne på varerne holdes nede på et rimeligt niveau, fordi Supergastro ofte springer det dyre engrosled over.

- Vi synes, at det er en fantastisk ting, og vi bakker naturligvis op, når der sker sådan noget på Fyn. Vi tror, at vi kan sælge vores marmelader, syltetøj og julegodter her i Sueprgastro, siger Kim Lundvald fra Munkebo Kro.

Oversigt

    Oversigt