I det fynske folks tjeneste

Sur fynbo slog DSB-kontrollør

En togfører bad en mand fra Nyborg om at skifte plads, fordi han ikke havde billet til 1. klasse og fik en på kassen Foto: Alexander Aagaard

En 22-årig mand fra Nyborg satte sig tirsdag morgen på 1. klasse i et tog på Roskilde Station. Da en togfører bad ham forlade 1. klasse, fordi han ikke havde billet til det, blev manden så sur, at han slog DSB-medarbejderen..

En 22-årig mand fra Nyborg måtte tirsdag morgen en tur forbi politistationen i Roskilde efter at have slået en DSB-medarbejder, der var i gang med at tjekke billetter ved Roskilde Station. Fynboen blev sur, da togføreren bad ham forlade 1. klasse, fordi han ikke havde billet til det, skriver Ekstra Bladet.

- Han syntes ikke, han ville flytte sig fra området, selvom personalet bad ham om det. Så der var åbenbart en DSB-medarbejder der skulle have en på lampen, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

Den 22-årige mand blev anholdt klokken 04.30 tirsdag morgen og bliver nu sigtet for vold mod tjenestemand, som har en strafferamme på bøde eller op til otte års fængsel.

Ved du noget? Så send os et tip