Svær Champions League-lodtrækning for GOG

GOG Svendborg får det svært i Champions League-hovedrundens gruppespil for mænd. Det står fast efter tirsdagens lodtrækning.

Håndboldherrerne fra GOG Svendborg kom i en svær pulje, da det europæiske håndboldforbund (EHF) tirsdag trak lod til Champions League-hovedrundens gruppespil i Wien.

Fynboerne, som følger med Ciudad Real og Torsten Laen over i hovedturnering fra det indledende gruppespil, er blevet parret sammen med THW Kiel fra Tyskland og spanske FC Barcelona, som har Kasper Hvidt, Joachim Boldsen, Mikkel Hansen og Jesper Nøddesbo på holdet.

GOG, der kun skal møde Barcelona og Kiel hjemme og ude i det nye gruppespil, tager nul point med over i hovedturneringen. Det samme gør Barcelona, mens både Kiel og Ciudad Real har fire point.

FCK Håndbold er sammen med HSV Hamburg, der har Hans Lindberg på holdet, blev parret med russiske Chehovskie Medvedi og spanske Portland San Antonio, hvor Claus Møller Jakobsen og Lars Jørgensen er på lønningslisten.

Også københavnerne har nul point med over til den nye gruppe, hvor de skal møde Chehovskie Medvedi og Portland San Antonio. Både russerne og spanierne indleder puljen med to point, mens tyskerne har fire.

De første kampe i gruppespillet går i gang i februar næste år.

Oversigt

    Oversigt