I det fynske folks tjeneste

Svær mission for Poul Hansen

Der venter Poul Hansen en svær opgave i hans første kamp i trænersædet for OB.

Efter et smertefuldt nederlag til HB Køge, fyrede OB Henrik Clausen fra trænerposten, og erstattede ham med sportschefen Poul Hansen.

I aften har Poul Hansen muligheden for at vende skuden, når OB møder Brøndby på udebane. Men det er en svær kamp der venter der fynboerne, for mens OB har haft en miserabel start på forårssæsonen, er Brøndby det hold i rækken, som har hentet flest point efter vinterpausen.

- Brøndby er det hold der er bedst kørende lige nu. Det har meget energi og har det hele med sig, så det er da en svær opgave. Omvendt kan man sige, at det også er et fedt sted at spille, så på den måde er der også nogle fordele i det, siger Poul Hansen til ob.dk

Skyd brystet frem

Siden Poul Hansen overtog træningen, har der været meget fokus på spillernes mentale styrke.

- Vi ved godt hvad vi kan og hvad vi er gode til, så træningen har været 90 procent fokuseret på os selv og 10 procent på Brøndby. Vi er gode fodboldspillere, vi er gode inde i midten, vi skal turde spille os ud af første pres og vi må ikke lade os stresse til at spille lange bolde, for så slår de os ihjel. Og så har det noget at gøre med at skyde brystet frem og holde forsvaret højt, når vi kommer under et helt enormt tryk, siger Poul Hansen.

- Jeg ved godt, kampen skal spilles først, men som udgangspunkt glæder spillerne sig mere til kampen, end de frygter den.

Jesper Christiansen, Jacob Schoop og Rasmus Falk ikke med i truppen på grund af skader. Også målmand Mads Toppel er tvivlsom til kampen, men er dog med i OB's trup.

Ved du noget? Så send os et tip