Sværest at få synet biler på Fyn

Tal fra Statens Bilinspektion viser, at Fyn er det område i landet, hvor det er sværest at få synet sin bil. Op i mod hver tredie bil \"dumpede\" ved de fynske synshaller.

-

Tal fra Statens Bilinspektion viser, at Fyn er det område i landet, hvor det er sværest at få synet sin bil. Mellem hver tredie og fjerde bil \"dumpede\" ved de fynske synshaller i 2003.

På landsplan dumpede 21 procent af de biler der blev kørt til til syn, mens synshallen på Cikorievej i Odense der syner lastbiler er det sted i landet hvor flest dumpede. På Cikorievej var \"dumpeprocenten\" på 29 procent af de lastbiler der blev kørt til syn. Når det gælder personbiler er det biliinspektionen i Assens der ligger højest af de fynske bilinspektioner. Her \"dumpede\" 27 procent af bilerne.

Alle de fynske synshaller er på top ti over landets synshaller med de højeste \"dumpeprocenter\". Om de høje fynske \"dumpeprocenter\" skyldes at fynboerne har de dårligste biler eller de skrappeste bilinspektører melder tallene ikke noget om.

Det \"nemmeste\" sted at få synet sin bil er hos Autoskadecentret i Roskilde. Her er det kun 10 procent af bilerne der blev kørt til syn, der ikke blev godkendt.

 Top 10  Dumpeprocent ved bilsyn 2003     SynsstedIkke godkendt1Odense 229%2Holstebro27%3Assens27%4Nyborg26%5Thisted26%6Odense 126%7Fåborg26%8Svendborg25%9Fredericia25%10Hadsund25%

Oversigt

    Oversigt