Svendborg base for landshold

Dansk Håndbold Forbund og Svendborg Kommune har indgået en banebrydende. Det betyder, at Svendborg Kommune stiller haller til rådighed, når landsholdene på både ungdoms- og seniorniveau gæster byen.

Fordelene er mange ifølge formand for udvalget for Kultur og Planlægning Bruno Hansen.

- Vi er særdeles glade for at byde landsholdene velkommen i Svendborg. Ikke blot er det et kvalitetsstempel, at landsholdene har lyst til at komme her så ofte, men det skaber også en god stemning at have landsholdsspillerne i bybilledet, siger han.

- Svendborg er en idrætsby med lang tradition for håndbold i lokalområdet, så det er helt oplagt, at vi træder ind i et endnu tættere samarbejde med DHF, fortsætter Bruno Hansen.

Når landsholdene placerer samlinger i Svendborg er Danhostel Svendborg den vanlige base, mens træningen foregår i kommunens fitness- og halfaciliteter.

Samarbejdsaftalen er ikke blot glædelig, men det er også et foregangseksempel, mener DHF's direktør Henrik M. Jacobsen.

- I DHF vil vi til enhver tid gerne arbejde tættere sammen med kommunerne rundt om i landet. Aftalen med Svendborg er et strålende eksempel på, hvordan man kan iværksætte et samarbejde, der i den grad kommer alle parter til gode, siger han.

- Når man på den måde tænker nyt i forhold til en samarbejdsaftale, der i dette tilfælde helt praktisk bliver til gavn for landsholdene, så åbner det utvivlsomt nogle døre - både for DHF og for kommuner eller øvrige partnere, siger Henrik M. Jacobsen.

Oversigt

    Oversigt