Svendborg disker op med lokale lækkerier

Svendborg midtby bliver i weekenden fyldt med slowfood og økologiske, lokale specialiteter. 130 udstillere byder nemlig på sydfynske lækkerier på madmessen Kulinarisk Sydfyn.

Traditionen tro er Svendborg vært for madmessen, Kulinarisk Sydfyn, der løber af stablen den 25. og 26. juni.

Svendborg midtby bliver dermed fyldt op med madboder, der serverer slowfood, økologi og lokale produkter.  Og en del af varerne er produceret på de små, sydfynske øer.

Der er blandt andet egenproduceret honning, æblemost, is, pølser, kryddersalt og øl på menuen hos de 130 udstillere.

Så er man lækkersulten og har lyst til vide mere om de sydfynske specialiteter, så står udstillerne klar med smagsprøver og en god historie om råvarerne.

Det hele finder sted på Torvet, Ramsherred, Centrumpladsen og Krøyers Have i Svendborg. Markedet breder sig over 20.000 kvadratmeter, hvor det vil vrimle med lokale madvarer. Det er 16. gang, at madmessen bliver afholdt i Svendborg.

Nedenfor kan du få et glimt af sidste års lækkerier.  

 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt