Svendborg kan få nyt p-hus

Nyt parkerings-hus kan være på vej til Svendborg Sygehus.

Den nye sygehus-struktur betyder, at patienter i fremtiden i højere grad skal køre til sygehuse i andre byer til ambulant behandling.

Derfor vil regionsformand Carl Holst arbejde for at Svendborg Sygehus også får et P-hus. Og kommunen kan også få pladser med i projektet.

Sikre god oplevelse inde og ude

Odense Universitets Hospital fik 1. juli et nyt p-hus med 575 nye P-pladser. Et P-hus er på vej til Åbenrå Sygehus, sygehusene i Esbjerg og Vejle har allerede fået et.

Og nu åbner regionsformand for Region Syddanmark Carl Holst, Venstre, op for, at Svendborg Sygehus også kan få et.

- Flere og flere patienter kommer til og fra sygehusens samme dag. Og der er regionens opgave at sikre en god oplevelse både inde på sygehuset og udenfor, siger regionsformand Carl Holst, Venstre.

Kommunen kan være med

I Svendborg kommune har der i årevis været diskuteret om der skal bygges et parkeringshus, skriver Fyns Amts Avis, og regionsformanden inviterer kommunen til et samarbejde.

- Jeg ser meget positivt på, hvis Svendborg Kommune vil være med. Der har vi også gjort i Esbjerg Kommune, siger regionsformand Carl Holst, Venstre.

Der er umiddelbart behov for et parkeringshus med 300 pladser ved Svendborg Sygehus anslår regionsformanden. Han vil nu tage forslaget med til de kommende budgetforhandlinger.

Oversigt

    Oversigt