Svendborg mister fem spillere, men får to nye

Svendborg forenede Boldklubber (SfB) må efter en kedelig sæson samtidig vinke farvel til fem spillere. Til gengæld kan klubben glæde over tilgang af to nye.

-

Svendborg forenede Boldklubber (SfB) må efter en kedelig sæson samtidig vinke farvel til fem spillere. Til gengæld kan klubben glæde over tilgang af to nye.

SfB er netop rykket ud af 2. division og skal næste år spille i Danmarksserien, men det bliver uden en del af de rutinerede kræfter.

De rejser:
Anfører Anders Sørensen søger nye udfordringer, og er i kontakt med færøersk klub.
Målmanden Heine Lysemose drager til Odense, mens midtbane-manden Thomas Hansen har skrevet under på en kontrakt med Esbjerg fra SAS-Ligaen.
Derudover har Christian Holst og Christian Pemmer meddelt, at de forlader klubben, begge spillere vil prøve lykken i København.

De kommer:
Men midt i nedrykning og massiv spillerflugt kan den sydfynske klub glæde sig over tilgang. Bedste nye kort er Thomas Madsen, der kommer til Svendborg fra Næstved. Thomas Madsen er midtbanespiller og har spillet flere kampe på Næstveds hold i 2. division.
Desuden har en spiller fra Assens meldt sig under fanerne i SfB.

På målmandspladsen har SfB kontaktet den tidligere førsteholdsmålmand, René Andersen, der i denne sæson har stået på klubbens andethold i Fynsserien. Han har dog ikke besluttet sig endnu.

Formand er tilfreds
- Det ser positivt ud. Vi vidste, at nogle spillere ville forlade klubben, men vi er trods alt fortrøstningsfulde, siger Jens Bertel Rasmussen, formand for SfB Prof.

Han håber, at SfBs tilværelse i Danmarksserien bliver kort.
- Vi satser selvfølgelig på en hurtig tilbagevenden. Det mest realistiske er nok efter et par sæsoner, det vil være drømmetænkning at gå efter oprykning efter bare et år, siger formanden.

Han kan i øvrigt glæde sig over, at trænerduoen, Ole Pedersen og Graham Easter, har tilbudt at blive i klubben frem til 2005. 

Oversigt

    Oversigt