Svendborgs kaniner bedst i pokalfinalen

Svendborg Rabbits vandt sikkert årets pokalfinale i basketball i Herlevhallen med 98-68 over et ukoncentreret Horsens IC-hold.

Kaninerne fra Svendborg Rabbits vandt søndag holdes første pokaltitel med en stensikker 98-68-sejr over Horsens IC i Herlevhallen.

I kampen første minutter fulgtes de to hold ad, men halvt inde i første quarter trak Svendborgenserne fra med 14-8 foran godt 1000 feststemte tilskuere, der omdannede Herlevhallen til et sandt støjinferno med medbragte tågehorn, trommer og megafoner.

Kampen mellem Canal Digital Ligaens nummer to og fem var præget af sløset Horsens-spil med flere fejlskud og missede straffekast til følge, som selv Spencer Ross med 29 point ikke kunne rette op på. Således kunne Svendborg allerede ved pausen se sig selv foran med 46-34.

I anden halvleg svigtede kaninpoterne fra Fyn ikke, da holdet med flot spil udbyggede føringen, og til slut kunne poppe champagnen og hæve holdets første trofæ nogensinde.

Tidligere på dagen vandt Vitus Bering Pirates fra Horsens kvindernes finale med 71-55 over Falcon.

Mandag sender TV 2/FYN et portræt af Svendborg Basketball Club - se med kl. 19.30