I det fynske folks tjeneste

Svensk talent til Bulldogs

OIK kan nu glæde sig over forstærkning fra det svenske talent Jesper Olofsson.

Hvor OIK den kommende sæson må vinke farvel til kaptajnen, kan klubben nu glæde sig over forstærkning fra det svenske talent Jesper Olofsson.

Jesper Olofsson, som kaldes "svensk sniper" på oik.dk skifter storklubben MODO ud med Odense Bulldogs den kommende sæson. Den 20-årige svensker slutter sig til truppen i begyndelsen af august.

- Med 48 mål i blot 64 grundspilskampe de to seneste juniorsæsoner, debut for traditionsklubben MODO i Elitserien og kampe på det svenske U19-landshold er det en yderst interessant herre, der næste sæson rykker ud i Bulldogs-trøje nummer 19 i Bryggeriet Vestfyen Arena, skriver oik.dk.

Og den unge svensker glæder sig til at prøve kræfter med ishockeyen i Danmark.

- Jeg ser frem mod at flytte til Odense, som virker til at være en fin hockeyby. Det er mit indtryk, at Bulldogs er en professionel og seriøs klub. Jeg vil spille hockey på så højt niveau som muligt, og jeg tror Bulldogs er det helt rette skridt for mig at tage, udtaler Jesper Olofsson.

Ledelsen i OIK har den seneste tid forsøgt at finde en dansk forward. Men har på grund af priserne i den danske liga vendt blikket mod Sverige.

- I Sverige findes mange talentfulde spillere, og her har vi fået de bedste referencer på Jesper. Han er en rigtig lille sniper med et godt skøjteløb, et godt skud og fremfor alt ambitioner. Jeg er sikker på, at han vil komme til at passe godt ind i vores trup, udtaler cheftræner Pär Johansson.

OIK forventer at have otte udenlandske spillere i truppen ved sæsonstart.

OIKs hjemmeside

Ved du noget? Så send os et tip