I det fynske folks tjeneste

Svensker fuldender Bulldogs-truppen

Så er det slut med at skrive kontrakter med nye ishockeyspiller i Odense Bulldogs. Med det nyeste indkøb af svenske Christofer Löfberg mener klubben, at truppen nu er på plads.

Löfberg er 23 år og en stor mand på hele 93 kg og 191 cm. Han beskrives som en målfarlig spiller med finpudset skøjteteknik, god størrelse og gode hænder.

- Löfberg bliver sidste brik i vores puslespil. Vi har søgt en højreskytte med et godt skud, som kan bidrage i powerplay og fem-mod-fem, og det har vi fundet i ham. På trods af sin unge alder har han allerede en del erfaring, blandt andet fra Elitserien med alt hvad det indebærer, siger cheftræner Pär Johansson.

Christofer Löfberg fik sit gennembrud på eliteplan i sæsonen 2007-08. I Rögle markerede han sig som den flittigste målskytte i powerplay i Allsvenskan og dermed var han stærkt medvirkende til holdets oprykning til Elitserien.

Siden har Löfberg optrådt for hovedstadsklubben AIK og senest Oskarshamn i Allsvenskan. Det har været uden den store personlige succes, men han er nu klar til at gøre et nyt forsøg på at få karrieren til at glide igen.

Bulldogs har skrevet en 1-årig kontrakt med svenskeren.