Swans og Thrashers bliver til Badgers

De to amerikansk fodboldhold Odense Thrashers og Odense Swans vil slå sig sammen for at rykke op i Nationalligaen. Holdet kommer til at hedde Odense Badgers.

Der er tradition for, at de danske klubber inden for amerikansk fodbold holder den såkaldte rookieday. Man bruger NFL-finalen Superbowl, der spilles søndag nat, som anledning til at kapre nye medlemmer.

Men i Odense har man også ambitioner om at skabe en ny klub. De hidtidge to klubber Odense Thrashers og Odense Swans slås sammen til en ny for at forbedre chancerne for at spille sig op i Nationalligaen – senest om to år.

De har lige malet klubhuset i nye farver, og begge klubber har vedtaget sammenlægningerne. Nu mangler kun generalforsamlingen i den nye klub, Odense Badgers, inden for den kommende måned.

Kræfterne skal samles
Odense Badgers kommer til at holde til ved Falen 95 i Odense. Det er blandt andet formålet med sammenlægningen, at skabe en klub, hvor man kan samle alle kræfterne inden for amerikansk fodbold og få Fyn tilbage i den bedste danske række, Nationalligaen.

- Vi har jo ikke ligget helt i toppen i danmark, og vi vil gerne op og konkurrere med toppen. Og selvom Odense Thrashers og Odense Swans ikke har modarbejdet hinanden, så har vi stadigvæk gået efter det samme publikum og de samme spillere. Ved at samle det hele får vi mulighed for at rykke op på det højeste niveau, og lige nu kan vi se, at vores ungdomsafdeling har fået et ordentlig boost. Begge klubber manglede ungdomsspillere, og når vi slår det sammen, så har vi pludselig hele hold i de forskellige aldersgrupper, siger formanden for Odense Badgers Toke Lund.

 

Oversigt

    Oversigt