Syddanmark er tilfreds med afgørelse

Klagenævnet for Udbud har afvist Falcks klage over Region Syddanmarks ambulance-udbud. Region Syddanmark er tilfreds med afgørelsen.

BIOS Ambulance Service Danmark A/S og Responce A/S vandt opgaven med at køre ambulancer i Region Syddanmark fra 1. september i år,

De to selskaber kom med de mest fordelagtige tilbud set ud fra en samlet vurdering af økonomi, kvalitet og leveringssikkerhed, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Falck klagede til Klagenævnet for Udbud over regionens beslutning.

Klagenævnet har nu behandlet sagen, og har torsdag afvist Falcks klage.

- Vi er selvfølgelig tilfredse med, at klagenævnet har afvist Falcks klage. Det viser, at vi har fulgt de regler, der er omkring et udbud. Og at vi har givet alle, der bød på opgaven med at køre vores ambulancer en fair og korrekt vurdering af deres tilbud. Det korte af det lange er, at Falcks tilbud var for dyrt her i regionen, siger formanden for det præhospitale udvalg i Region Syddanmark Thyge Nielsen (V).

- Med klagenævnets afgørelse må al diskussion om ambulance-udbuddet være slut. Nu må vi give BIOS og Responce ro til at forberede den store opgave, de skal løse fra 1. september i år.

Oversigt

    Oversigt