Sydfyn Style 2 er gået i luften

Fremtidsfabrikken Sydfyn har lanceret en ny film Sydfyn Style 2. Filmen er efterfølger til Sydfyn Style, der endte med sagsanlæg og erstatningskrav.

Fremtidsfabrikken Sydfyn lancerede mandag en ny film Sydfyn Style 2 om, hvor skønt der er for kreative iværksættere, børnefamilier og alle andre på Sydfyn.

Filmen er netop lanceret på dagens konference Viral markedsføring Sydfyn Style og bruges efterfølgende i undervisningen i konferencens workshops.

Fortæller om det nære

I den tre minutter lange videofilm på Youtube om Sydfyn deltager blandt andet basketstjerner fra Svendborg Rabbits, Jim Lyngvild og Joan Ørting.

- Med Sydfyn Style 2 vil vi sætte nye standarder for, hvordan man arbejder med branding af et område, siger Susanne Linnet Aagaard, projektleder på Fremtidsfabrikken.

- Vi fortæller om alt det nære; Håndværkeren, der kommer når du ringer - han giver god service og har stjernestatus. Eller at her ikke er ventelister på vuggestue og fodbold, og at brugsuddeleren der kender dig og har lige de varer, du har brug for.

Sydfyn Style 2 er gået i luften

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt