Sydfynske opkomlinge stormer mod DM-medaljer

GOG's håndboldherrer vandt overbevisende i Skjern og ligner nu et godt bud på en semifinaledeltager.

Den sydfynske håndboldinstitution GOG er med stormskridt på vej tilbage i dansk håndbolds absolutte top.

Oprykkerne har spillet en stærk sæson, og de flotte takter fortsætter i slutspillet, hvor fynboerne onsdag aften overraskede og vandt med 30-22 på udebane over Skjern.

Dermed rykker GOG op på siden af vestjyderne i slutspilspuljen, hvor de to hold med hver fire point ligner gode bud på en plads i semifinalerne.

Sejren kom i stand trods modvind fra publikum i Skjern Bank Arena, og til trods for at gæsterne var bagud med tre mål - 11-14 - ved pausen.

Skjern bragte sig fire mål foran i begyndelsen af anden halvleg, men på fem scoringer i træk fik GOG vendt det hele på hovedet til en 19-18-føring.

Holdene fulgtes ad til 22-22, men så gik alt galt for hjemmeholdet, der lavede flere tekniske fejl og dårlige afslutninger i kampens sidste 10 minutter.

Gæsterne udnyttede situationen til at lave otte mål i træk og kan dermed notere en klar og overraskende sejr.

I den anden pulje blev det til en favoritsejr, da KIF Kolding København med stort besvær vandt 26-25 over en anden af sæsonens store overraskelser, Sønderjyske.