Sygemeldte lærere vil have forstander suspenderet

De sygemeldte lærere ved Egeby Efterskole er ikke tilfreds med meldingen om, at forstander Bent Clemmensen er gået på orlov. Før de vender tilbage til undervisningen, vil de have sikkerhed for, at han bliver suspenderet.

Utilfreds

- Vi er ikke tilfreds, før vi har fået vished for, at Bent Clemmensen bliver suspenderet, siger Anette Andersen til TV 2/FYN.

Hun er en af de fire efterskolelærere, der er sygemeldt på grund af dårligt arbejdsklima. Både de og flere elever har anklaget forstanderen for voldsom opførsel. Andre elever og lærere har dog en anden opfattelse af situationen.

Bestyrelsesmøde igen igen

De sygemeldte lærere skal holde møde med bestyrelsen på lørdag. Og der håber de at få klar besked om forstanderens fremtid.

Onsdag aften holdt bestyrelsen møde med nogle af de forældre, der har kritiseret forstanderen i medierne. Her kunne de ikke få at vide, om forstanderen kommer tilbage igen efter sin orlov. 

Problemer klares internt

I Fyens Stiftstidende onsdag udtalte det personale, der stadig er i arbejde, at de sygemeldte lærere har sygemeldt sig i protest mod fyringen af en kollega, og at de har taget eleverne som gidsler i denne sag.

Torsdag formiddag ønskede lærernes tillidsmand ikke at udtale sig til TV 2/FYN.

- Der skal lægges medielåg på den sag. Fra nu af skal den klares internt, forklarer Hans Jørgen Jensen.

De fire sygemeldte lærere afviser kollegernes udsagn i en pressemeddelelse udsendt torsdag. De mener stadig, at sagen handler om dårligt psykisk arbejdsmiljø.

Det er heller ikke torsdag lykkedes at få en kommentar fra bestyrelsesformanden.

Oversigt

    Oversigt