Sympatibegivenhed på Lambda: Hejser mangfoldighedens flag

Racismefri By - Odense for Mangfoldighed afholder søndag en sympati begivenhed med Lambda, efter torsdagens hærværk fra Nordfront.

Torsdag 20. december blev Lambdas lokaler i brogade klistret til med propaganda fra Nordfront. I eftermiddag afholdes der en sympati begivenhed i Lambdas lokaler.

Det er Racismefri By - Odense for Mangfoldighed, der afholder begivenheden i samarbejde med Lambda.  

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Begivenheden finder sted fra klokken 14-15, hvor man kan mødes i lokalerne og vise sympati og solidaritet med en minoritet, som altså i torsdags oplevede hærværk fra den stærkt højreorienterede gruppe Nordfront.

Respekt til de to unge forbipasserende

- Nazisterne er få, men de er opmuntret af den voldsomme nationalistiske og fremmedfjendske retorik, som kendetegner Danmark og Europa idag. Det er ikke første gang de forsøger sig i offentligheden i Odense, dog uden direkte at efterstræbe efter nogen, siger Frank Rasmussen fra Racismefri By - Odense for Mangfoldighed. 

- Respekt for de to unge forbipasserende, som tilfældigt kom forbi og stoppede nazisterne. Odense er en multietnisk og mangfoldig by - og det må vi værne om. I dag hejser vi mangfoldighedens flag og sender samtidig et tydeligt 'aldrig mere nazisme' signal, siger Lene Junker, også fra Racismefri By - Odense for Mangfoldighed. 

I skrivende stund er der 48 deltagende og 296 interesserede i begivenheden på Facebook.

Hør, hvad formand for Lambda Martin Knudsen sagde til selve begivenheden herunder:

Video: Jonas Bertelsen

 

Oversigt

    Oversigt