I det fynske folks tjeneste

Syv danske bud lever videre i All England-drømmen

Foto: Scanpix/arkiv

To danske herresingler, to herredoubler, to damedoubler samt en mixeddouble skal i All England-aktion torsdag.

16 danske vinderchancer var der, da Super Series Premier-turneringen All England begyndte onsdag. Syv af dem banede sig vej videre til anden runde, der afvikles torsdag.

Herredoublen med Mathias Boe og Carsten Mogensen, der vandt turneringen i 2011 og 2015, skred i svinget, og dermed har ingen af de tilbageværende danskere tidligere stået på øverste sejrstrin i den prestigefyldte turnering.

De fleste spillere nævner turneringen som deres favorit, og Joachim Fischer Nielsen, der er tredjeseedet i mixeddouble sammen med Christinna Pedersen, medgiver, at det er turneringen, som alle ønsker at sætte flueben ved.

- Sådan er det for alle, og for os er det svært at være tilfredse, når vi har prøvet at stå i en finale, siger Fischer og får opbakning fra sin makker.

- Alle drømmer om den titel, men vi er ikke i en drøm. Vi er i en virkelighed, hvor vi er nødt til at fokusere på hver enkelt kamp, for ellers kan vi hurtigt sidde i flyveren på vej hjem, siger Christinna Pedersen.

Hun er også videre i damedouble, hvor hun sammen med Kamilla Rytter Juhl skal ud i et rent dansk opgør mod Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby, der overraskende slog et indonesisk par i første runde.

Også i herredouble er Danmark i anden runde repræsenteret ved to par, nemlig Mads Conrad-Petersen/Mads Pieler Kolding og Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen.

De to herresingler Jan Ø. Jørgensen og Viktor Axelsen, der er seedet henholdsvis nummer to og tre, er begge sat på aftenprogrammet.

Det passer Jørgensen glimrende, da han fortsat mærker til en hælskade.

- Jeg aner ikke, hvordan hælen har det (efter onsdagens kamp, red.), men det er bedst at spille så sent som muligt, da hælen er stiv tidligt på dagen, fortæller verdens nummer to.

Torsdagens program begynder klokken 13 dansk tid.

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.