Syvårige Simon fik overraskende besøg af 30 motorcykler

Syvårige Simon Gimbel fra Munkebo har tilbragt mange timer på hospitalernes lange, hvide gange. Men ikke i dag - i dag skulle han have en oplevelse.

Der var larm på vænget i Munkebo hos familien Gimbel i dag.

Selvom Simon Gimbel blot er syv år gammel, har han besøgt sygehuset mere end de fleste. Han lider af en kronisk tarmsygdom, og det betyder, at  han i perioder går glip af rigtig mange ting.

- Han er faktisk blevet opereret 18 gange på to år, fortæller hans mor, Marina Gimbel.

Men i dag skulle Simon ikke gå glip af noget, i dag skulle det være anderledes. Det mente Simons mor, der derfor havde inviteret gæster. 

Simon Gimbel er rigtig glad for motorcykler, men da MC-foreningen fornylig havde træf, var han for syg til at se de flotte, tohjulede maskiner.

Derfor inviterede Simon Gimbels mor i dag de mange MC'ere forbi for at give sin søn en helt særlig oplevelse.

- Vi vil gerne give en lille dreng en god oplevelse. han har jo haft det hårdt i mange år, og det vil vi gerne støtte om, siger Kim Kold, der er præsident for Northern Souls MC Dannevang fra Munkebo.

Og den gestus gør en mor glad.

- Det varmer helt ind. Det rører mig rigtig, rigtig meget. Jeg synes det er fantastisk, at sådan noget kan lade sig gøre. Det er noget, vi kan leve rigtig længe på, siger Marina Gimbel.

 

 

Oversigt

    Oversigt