I det fynske folks tjeneste

T. Hansen i Middelfart overhalede milliarden igen

Indtjeningen uændret på 133 millioner kroner i Middelfarts store virksomhed, der nu har 594 medarbejdere,

T. Hansen Gruppen i Middelfart, der blandt andet handler med reservedele og tilbehør til biler, knallerter, scootere, motorcykler, mobiltelefoner samt campingudstyr og fyrværkeri, overhalede for andet år i træk en milliard kroner i omsætningen.

Det viser det netop offentliggjorte regnskab for B. J. Holding A/S, der bl.a. omfatter T. Hansen Gruppen, som tegner sig for hovedparten af indtjeningen.

Salget steg med 83 millioner kroner til 1,1 milliarder kroner, mens indtjeningen før skat uændret landede på 133 millioner kroner.

Egenkapitalen voksede til 555 millioner kroner, men antallet af ansatte blev øget med 56 til 594 medarbejdere.

I den meget kortfattede ledelsesberetning kalder direktion resultatet for tilfredsstillende og bedre end forventet.

Foklaringen på fremgangen fylder heller ikke meget i prosa.

"Forbedringen skyldes primært en øget omsætning indenfor alle varegrupper", hedder det.

Datterselskabet LCH Firework, der også offentliggjorde sit regnskab tirsdag, tjente godt seks millioner kroner før skat - en lille tilbagegang i forhold til 2015.

Det fremgår af koncernens ligestillingsredegørelse, at bestyrelsens fortsat består af tre mænd, nemlig Bent Jensen selv, hans far og selskabets økonomidirektør Henrik Åris Rasmussen.

Det har der ikke været behov for at lave om på. De øvrige ledelsesstillinger besættes efter kvalifikationer uden skelen til køn, hedder det.