Tæskehold fik fat på de forkerte

Tæskehold med forbindelser til Hells Angels fik tilsyneladende fat i de forkerte, da de aflagde Rådhuskroen i Bogense et visit. De nægtede sig i dag skyldige.

Tre fuldgyldige medlemmer af rockergruppen Hells Angels i Odense samt to supportere nægtede sig i dag skyldige i tiltalen for grov vold mod to gæster på Rådhuskroen i Bogense.

De fem tiltalte formodes at have været en del af et tæskehold, der om aftenen den 26. januar blev tilkaldt efter en kontant nævekamp mellem en af de tiltalte og dennes kammerat.

Men det var tilsyneladende ikke de rigtige, tæskeholdet fik fat på, for kammeraten forklarede ved retten i Odense, at han efter slagvekslingen med den tiltalte havde forladt kroen og derfor regnede med, at uenigheden var ovre.

Men det var den altså ikke, for kort efter troppede henved ni personer op i lokalet, og så fortsatte balladen ufortrødent.

Det ene af ofrene forklarede i retten, at han på et tidspunkt havde fået en flaske i munden, og da han spyttede ud, vidste han ikke, om det var glasskår eller tænder. Andre vidner berettede om barstole og pokaler, der blev brugt som våben.

Der ventes dom den 30. maj.

Oversigt

    Oversigt