Tæskehold på spil Bogense

HA-rocker og to sympatisører fik i dag 14 dages fængsel for overfald.

10 personer med tilknytning til Hells Angels slog til i Bogense efter et slagsmål på Rådhuskroen.

En lokal mand havde tidligere på aftenen været i slagsmål med en HA-sympatisør, hvorefter han forlod stedet. Men rygtet om slagsmålet spredte sig hurtigt til kredse af HA-miljøet, og omkring midnat ankom omkring 10 personer med tilknytning til HA.
 
Med stole og flasker kastede de sig over to tilsyneladende uskyldige mænd, som opholdt sig på kroen. Ifølge politiets oplysninger havde de to mænd ikke været indblandet i slagsmålet mellem den lokale mand og HA-sympatisøren. De to mænd på 33 og 40 år er ikke i livsfare, men har fået ansigtslæsioner.

Efter slagsmålet forsvandt rockerne igen, men politiet anholdt kort efter tre personer, som var på vej væk i en bil. De anholdte på henholdvis 29, 39 og 49 år skal i grundlovsforhør i dag kl 14. To af de anholdte har tilhørsforhold til HA, mens den sidste er fuldgyldigt medlem af HA i Odense
 
Politiet har nu sat ind med en større efterforskning.
 
- Vi har sat en forholdsvis massiv efterforskningsstyrke på. Vi laver tekniske undersøgelser på gerningsstedet deroppe. Vi løber vidner op i det omfang det kan lade sig gøre, og vi er i øvrigt ude for at genafhøre de personer, som vi kan, siger vagtchefen hos Fyns Politi.

Politiet efterlyser vidner i sagen.

Oversigt

    Oversigt