Tæt kamp om førsteplads: GOG smadrede HC Midtjylland

Der er stadig parløb om førstepladsen i grundspillet, da både GOG og Skjern vandt deres kampe onsdag aften.

Det bliver først i 26. og sidste spillerunde, at en vinder af grundspillet i den bedste danske håndboldrække for herrer bliver fundet.

Det er GOG og Skjern, som kæmper om det, og begge hold var i aktion onsdag aften og vandt.

GOG havde ingen problemer med på hjemmebane at slå lukningstruede HC Midtjylland. Jyderne blev sendt hjem med et nederlag på hele 41-13.

GOG-spillerne Magnus Jøndal og Lasse Møller blev topscorere i kampen med syv mål hver, og der var aldrig spænding om resultatet efter 20-8 ved pausen.

Skjern skulle arbejde lidt hårdere for sagen, da bundholdet Tønder kom på besøg. Men det endte med en sejr til Skjern på 26-22. Fløjen Anders Eggert blev topscorer med fem mål for Skjern.

GOG fører tæt topkamp

GOG fører rækken med 42 point efter 25 kampe, mens Skjern på andenpladsen har 41 point.

I sidste spillerunde har Skjern den letteste opgave, da holdet ude møder HC Midtjylland, mens GOG gæster Aalborg Håndbold.

Spænding i top-8

Der var spænding om de sidste pladser i grundspillet, som går til holdene i top-8.

Skanderborg slog hjemme Nordsjælland Håndbold med 26-25. Morten Balling førte an i den kamp med 12 mål for hjemmeholdet.

Nordsjælland har 22 point efter 25 kampe på ottendepladsen og indtager dermed den sidste plads i slutspillet lige nu.

To hold kan fortsat hente nordsjællænderne, som i sidste spillerunde skal møde TTH Holstebro på hjemmebane.

Det ene hold er Mors-Thy, som tirsdag vandt over KIF Kolding København. Og også Ribe-Esbjerg kan fortsat nå en plads i slutspillet.

Ribe-Esbjerg vandt onsdag aften 30-28 hjemme over Sønderjyske. Det betyder, at Ribe-Esbjerg har 20 point inden holdets sidste kamp ude mod Tønder.

I onsdagens sidste kamp vandt TTH Holstebro hjemme over Bjerringbro-Silkeborg med 28-26.

GOG har i aften besøg af HC Midtjylland i herrenes håndboldliga. GOG indtager den fornemme førsteplads, mens gæsterne ligger næstsidst.

Oversigt

    Oversigt