I det fynske folks tjeneste

Vold i trafikken: Tævede løs med koben

Et skænderi i trafikken udviklede sig i nat voldeligt, da en mand slog løs med et koben på både mennesker og bil. Politiet eftersøger Peugeot 307.

Foto: Kim Haugaard / Ritzau Scanpix

Fire unge mænd i en bil havde i nat omkring klokken 1 et uheldigt møde med en sort Peugeot 307 i krydset mellem Nyborgvej og Ejbygade.

- Der opstår er en meningsudveksling mellem passagererne i de to biler. Vi ved ikke, hvad det er, de bliver uvenner over, men de råber i hvert fald af hinanden, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Ehm Christensen.

 

Læs også Udeblev fra session: Stak af fra politiet under rutinetjek

 

Skænderiet udvikler sig til en voldelig episode, da den ene af personerne i den sorte Peugeot 307 finder et koben frem fra bagagerummet.

Kvalificeret vold

Herefter begynder han at slå på den anden bil og på passagererne. Den ene af de unge mænd bliver ramt i hovedet, og en anden bliver ramt på armen.

- Der bliver også tildelt nogle knytnæveslag i det håndgemæng, der opstår. Vi betragter det som kvalificeret vold, fordi der bliver brugt et våben, siger Ehm Christensen

Politiet har ikke nogen beskrivelse af manden med kobenet, men hører gerne fra vidner, der har set episoden eller bilen. Ifølge Ehm Christensen er er tale om en Peugeot 307 SW  af ældre årgang - fra omkring 2005 eller 2006 - og så har den formentlig et X i nummerpladen. De fire unge mænd kørte efterfølgende selv på sygehuset. 

 

Læs også Til borgerne eller kriminelle? Heftig debat efter peberspray-indbrud