Taget på fersk gerning

Tre indbrudstyve blev taget på fersk gerning på to adresser i Odense natten til torsdag. Det var i begge tilfælde opmærksomme borgere, der alarmerede politiet.

Politiet modtager den første anmeldelse omkring midnat. En kvindelig beboer på Købkesvej kan fra sit vindue se to personer, der forsøger at skaffe sig adgang gennem en kælderdør. Politiet er hurtigt fremme på stedet, og kan anholde en 40-årig mand og en 38-årig kvinde.

- Da vi når frem til stedet, er de i gang med at pille listerne af ruden i en kælderdør med noget værktøj, fortæller Søren Frederiksen, der er politiassistent i indbrudsgruppe Vest.

De to sidder torsdag formiddag til afhøring hos Fyns Politi, og det er ikke første gang, de to har været i ordensmagtens søgelys.

- De er begge to kendt af politiet for lignende kriminalitet. Manden i så stort et omfang, at han senere i dag vil blive fremstillet i et grundlovsforhør, siger Søren Frederiksen til tv2fyn.dk.

Senere på natten blev endnu en langfingret mand offer for en opmærksom borger. Omkring klokken 03 modtager politiet en anmeldelse om en mystisk person, der lister rundt på Biskorupvej og ringer på kvarterets døre. Det får en af naboerne til at alarmere Fyns Politi.

- Da vi ankommer til stedet, kan vi anholde en 36-årig mand, der er kendt af politiet. Han havde forsøgt at pille listerne af et vindue i området. Han vil torsdag blive fremstillet i grundlovsforhør, siger Søren Frederiksen fra indbrudsgruppe Vest.

Oversigt

    Oversigt