Tam topkamp i Odense

OB og AaB spillede 1-1 i topkampen, der lignede et forårsbrag, men endte som en forkølet affære. Radonjic scorede sit første SAS-Liga mål for OB.

Fem minutter, to mål. OB og AaB startede søndagens topkamp på Fionia Park med et brag, men så var forårsfesten slut for de 8.731 tilskuere. AaB viste, at de var kommet til Fyn for at lukke holdet til OB, da de bragte sig foran efter knap to minutter.

Rade Prica headede chokføringen ind tæt på OB's mål på et Fredrik Winsnes-oplæg. En situation, hvor OB-forsvaret så slapt ud. AaB's karantæneramte forsvar var dog ligeledes gavmildt, da Srdjan Radonjic kunne skrabe en tilfældig bold ind få minutter senere. Montenegrinernes første SAS Liga-mål for OB. Skarpheden var dog kun momentvis for angriberen, der misbrugte flere store chancer, mens kampen dalede i kvalitet med tiden.