Tårnhøje malerpriser forarger politiker

Efter TV2/Fyns afsløringer om tårnhøje malerpriser i en boligforening, kræver byrådsmedlem nu ekstern revision.

Mandag afslørede TV2/Fyn, at en afdeling under OAB har betalt 180.000 kroner for at få malet 90 kvadratmeter.
Odense Kommunes eget tilsyn har godkendt regnskabet, men nu kræver byrådsmedlemmet Lars Christian Lilleholdt at en ekstern revision går det hele igennem.

- Jeg er dybt overrasket. Sådanne sager, hvor kommunen har tilsynspligt, skal man tage meget alvorligt. Man bør overveje at få lavet en ekstern undersøgelse af, om tingene er gået efter bogen, siger Lars Chr. Lilleholt.

Lilleholt er også medlem af By- og Kulturudvalget, der er ansvarlig for kommunens tilsyn af Odense AndelsBoligforening. Men han får ikke opbakning fra udvalgets formand Anker Boye.

- Klager som dem her håndteres af embedsmænd, og det er ikke min opgave at tolke på dem rent politisk, siger socialdemokraten.

Men Lars. Chr. Lilleholt er ikke enige. Han pointerer over for TV2/Fyn, at det er rådmanden der har det daglige ansvar for revisionen. Nu har han så rejst  tvivl om, hvorvidt Anker Boye har levet op til sit ansvar, og kræver altså nye øjne på sagens dokumenter.

Du kan se meget mere om sagen i tirsdagens udsendelse kl. 19.30.

Kender du selv til lignende sager eller har du andre oplysninger, der er relevante, så kontakt TV2/Fyns redaktion på redaktionen@tv2fyn.dk

Oversigt

    Oversigt