Team Rynkeby får australsk hold

Velgørenhedssuccesen Team Rynkeby udvider i sommeren 2014 deres trup af motionscykelryttere til både Australien, Norge og Færøerne.

Når Team Rynkeby skal køre de 1.200 km fra Danmark til Paris i sommeren 2014 bliver det sammen med 35 cykelryttere fra Australien, der alle er en del af det nyoprettede hold, Team Rynkeby Canberra.

Den danske velgørenhedssucces udvider også troppen til Norge og Færøerne, så der fra sommeren 2014 vil være 1.250 cykelryttere fordelt på 28 hold fra seks forskellige lande i hele verden.

- Når vi udvider til Australien, Færøerne og Norge, så skyldes det mest af alt det engagement, som vi har mødt hos initiativtagerne i de pågældende lande, og som vi er så afhængige af, når projektet skal drives videre lokalt, siger team manager Carl Erik Dalbøge.

I den gode sags tjeneste

Det er kun 12 år siden at Team Rynkeby blev dannet ved en julefrokost. Det var 11 cykelryttere, der fik idéen at cykle fra Danmark til Paris for at samle penge ind til børn med kræft.

Allerede nu er Team Rynkeby blevet en international succes, og team manager Carl Erik Dalbøge er ikke i tvivl om, at det kan blive endnu større i fremtiden.

Vi får hele tiden interessante henvendelser fra både ind- og udland. Derfor begynder vi også mere og mere at betragte Team Rynkeby som en 'bevægelse' i stedet for blot et 'velgørenhedsprojekt', siger han.

Det er allerede den 13-19. juli 2013, at det for 12. gang går løs igen for det internationale Team Rynkeby.

Oversigt

    Oversigt