Team Rynkeby på gavebesøg

Cykelrytterne fra Team Rynkeby Odense havde torsdag gaver med til de kræftramte børn på Odense Universitetshospital. Lørdag går turen mod Paris.

De 48 ryttere på Odense-holdet mødte frem i gule dragter og matchende gule cykler, så de lyste godt op den den lille atriumgård ved afdelingen for kræftramte børn på OUH.

- Det giver en masse varme, og jeg synes, at det er rigtig rart, siger Katharina Beyer, der er mor til fem-årige Sofie, som er patient på børneafdelingen.

For flere af rytterne går turen til Paris for første gang, og de var spændte.

- Jeg glæder mig til at komme af sted. Nu har vi ventet et halvt år, så det skal bare være nu, siger Anette Jørgensen fra Odense.

Ottende gang turen går til Paris

Det er ottende gang, at Team Rynkeby cykler til Paris for at samle penge ind til Børnecancerfonden. Første hold fra 2002 var på 11 ryttere og én hjælper. I år skal 265 ryttere og 60 hjælpere fordelt på syv hold af sted mod den franske hovedstad.

Hver enkelt deltager har arbejdet på at skaffe sponsorater til turen, og så har alle deltagerne også selv skulle betale 10.000 kroner for at komme med.

Blandt de mere kendte deltagere er statsminister Lars Løkke Rasmussen og fødevareminister Eva Kjer Hansen.

Rytterne starter den 1250 kilometer lange tur fra torvet i Ringe lørdag formiddag, og forventer at nå Paris fredag den 24. juli.

Følg Team Rynkeby her

Oversigt

    Oversigt