I det fynske folks tjeneste

Team Rynkeby Ringe: 180 kilometer i silende regn

Den fjerde etape på 183 kilometer fra Kalkar-Kehrum i Tyskland til Liége i Belgien var våd, våd og atter våd for det mange ryttere i Team Rynkeby Ringe, der nu har tre dage tilbage, inden de rammer Paris.

Foto: Harald Reedtz Tokerød

Foto: Harald Reedtz Tokerød

Foto: Harald Reedtz Tokerød

1 af 3

Der er ikke langt til Paris mere. De mange ryttere i Team Rynkeby Ringe er over halvvejs af de i alt 1200 kilometer mod hovedstaden i Frankrig. Alligevel føltes turen i dag en anelse lang. 

Fra Kalkar-Kehrum og til Liége i Belgien regnede det nemlig hele vejen. Det blev derfor til 183 ganske våde kilometer, som dog ikke kan ændre noget ved det gode humør i lejren. 

 

 

På trods af regn i samtlige 8 timer, som rytterne har tilbragt i sadlen, synes vicekaptajn på turen, at det har været en god tur. 

- På trods af meget regn, er det gået godt. Vi har ikke haft nogen styrt, og det er det allervigtigste. Lige så snart det bliver regnvejr, bliver bremselængden meget længere, og nedkørslerne bliver meget glatte, siger han.

- Derudover er det en udfordring på det mentale. Vi er afsted på femtedagen, og det er en hård dag derude. Men humøret er højt, og vi slutter af med solskin. 

 

Du kan se en video her fra den første halvdel af turen til Paris for holdet fra Team Rynkeby Ringe. Den er produceret af netop vicekaptajn Harald Reedtz Tokerød fra Odense, som også cykler med - for anden gang i træk: