Teenager på stoffer begår selvmord

Under påvirkning af forskellige stoffer tog manden tilløb og sprang ud fra lejlighed på tredje sal.

En 17-årig ung mand har natten til lørdag taget sit eget liv ved at kaste sig ud fra vinduet i en lejlighed på 3. sal på Roesskovsvej 44 i Odense Vest. Manden var stærkt påvirket af stoffer, siger vagthavende ved Fyns Politi, Hans Frederiksen.

- Vi får en anmeldelse om hændelsen, og da vi kommer derud lidt efter klokken 2.00, er den unge mand fortsat ved bevidsthed trods mange knoglebrud. En ambulance henter ham, men knap en halv time senere afgår manden ved døden, siger Hans Frederiksen.

Vagthavende fortæller, at der befandt sig omkring ti personer i lejligheden. Samtlige tilstedeværende var så påvirkede af forskellige rusmidler, at politet havde svært ved at afhøre dem.

- Men det står fast, den unge mand tog tilløb før springet. Han landede cirka otte meter fra selve bygningen, siger vagthavende.

To andre personer var så påvirkede, at de var bevidstløse. Det lykkedes for lægeambulancen at få den ene til bevidsthed igen, mens den anden person, en 15-årig dreng, lige nu befinder sig på Odense Universitetshospital.

- Han er ikke til at komme i kontakt med, men sandsynligvis overlever han, lyder det fra politigården i Odense.

Politiets civilpatrulje kender lejligheden, der har fungeret som hashklub, ifølge Hans Frederiksen.

Der var både piger og drenge til stede i lejligheden, da den 17-årige besluttede sig for at tage sit eget liv. Hovedparten var som sagt "svært kontaktbare" på grund af et stort indtag af euforiserende stoffer.

Hvilke stoffer, der er tale om, har politiet endnu ikke overblik over.

Oversigt

    Oversigt