To teenagere dræbt på Langeland

En 15-årig og en 16-årig dreng fra Langeland blev natten til mandag dræbt, da de kørte galt i en bil på vejen mellem Humble og Bagenkop. Politiet formoder, at det var den 15-årige, der førte bilen.

Politiet har haft svært ved at identificere de to unge, og de første udmeldinger fra politiet gik også på, at der var tale om to 20-årige mænd. Det kan politiet i Svendborg nu afkræfte.

- Det er en 15-årig og en 16-årig, og de er begge fra Langeland. Vi har underrettet de pårørende, siger vicepolitiinspektør, Lars Bræmhøj fra Fyns Politi.

Ifølge Lars Bræmhøj er det undersøgelse af bilens historie og fundet af mobiltelefoner på de to dræbte, der har hjulpet politiet med at identificere de to unge.

Voldsom ulykke

De to unge kom kørende ad den lige landevej kort før klokken et, da føreren mistede herredømmet over bilen. Den væltede et piletræ og fortsatte ind på en mark, hvor begge drenge blev slynget ud og dræbt på stedet.

Politiet vurderer, at bilen har kørt med stor hastighed, da de to unge blev slynget ud af bilen og fundet langt fra hinanden.

Bilen, de kørte i, var en rød Hyundai Pony, og den var ikke indregistreret. Den blev stjålet for tre uger siden fra en produkthandler i Bagenkop. Men de to unge mænd havde brugt den rigtige nøgle til at starte bilen.

Politiet efterlyser vidner

Bilen, som de unge forulykkede i, blev stjålet for tre uger siden. Derfor er Fyns Politi interesseret i at finde ud af hvor bilen har været siden.

Bilen er en rød Hyundai Pony og har kørt uden nummerplader.

Hvis du har set bilen eller har andre oplysninger i sagen kan Fyns Politi kontaktes på telefon 114.

Oversigt

    Oversigt