I det fynske folks tjeneste

Tekniske problemer overskygger MØ-koncert

MØ måtte afbryde sin koncert i Tusindårsskoven. Trods de tekniske problemer roses den fynske popsangerinde af anmelderne.

Foto: Helle Arensbak, Scanpix

Der var fynske toner i luften torsdag aften i Tusindårsskoven, da både Kim Larsen & Kjukken og Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen under kunstnernavnet MØ indtog henholdsvis rød og blå scene til Tinderbox.

Selv om koncerten roses i flere danske medier dagen derpå, overskygges MØ's anden optræden på den fynske musikfestival af et teknisk uheld. 

Læs også Kim Larsen skabte folkefest, fik sig en smøg og sluttede med fællessang

Inden MØ og hendes band skulle spille et af de de sidste numre, 2016-hittet "Final Song", løb den Ubberud-fødte popstjerne ind et teknisk uheld, og koncerten blev afbrudt. 

- Det var noget lort, at det lige skulle ske, konstaterede MØ fra scenen, da hun sammen med sit band vendte tilbage til scenen.

- Jeg er ked af det, Odense, lød det fra den fynske verdensstjerne. 

Her havde hundredevis af tilskuere dog forladt scenen og bevæget sig ned mod den anden ende af festivalpladsen, hvor et af Tinderbox' hovednavne, The Killers, var få minutter fra at gå på.

Jeg er ked af det, Odense

Teknikken og MØ spillede dog igen og fik med stor stil og konfetti leveret "Final Song" og Major Lazer-nummeret "Lean On" som afslutning på en ellers anmelderrost koncert.

- Hvis man om nogle dage eller uger skal tænke tilbage på den koncert, som den odenseanske verdensstjerne MØ leverede på Tinderbox 2017, så vil rigtig mange af dem, der var til stede, nok mindes ét enkelt øjeblik, som det, der for alvor skilte sig ud: Et teknisk problem, skriver BT i sin anmeldelse af koncerten.

BT har givet fire ud af seks stjerner for indsatsen. 

- Det er måske også meget sigende, at et teknisk problem kan ende med at stå tilbage som højdepunktet på en koncert, som langt fra var dårlig. Men den var desværre heller ikke så god, at minderne står i kø for at sparke sig frem foran dem, der blev leveret af eksempelvis Kim Larsen, lyder det i anmeldelsen.

Også Fyens Stiftstidende hæfter sig ved det tekniske uheld og en sløv start. Alligevel har avisen givet MØ fem stjerner og kalder koncerten en "hjemmebanesejr". 

Det var noget lort, at det lige skulle ske.

- Med et trylleslag var bunden lagt til en stilsikker, medrivende popfest, som end ikke et teknisk uheld kunne punktere, skriver Fyens Stiftstidende, der også gav Kim Larsen & Kjukken fem stjerner. 

Der er flere danske kunstnere på scenerne i Tusindårsskoven i løbet af fredagen, hvor blandt andre Thomas Helmig, Tina Dickow og Suspekt spiller for de op imod 40.000 mennesker.