I det fynske folks tjeneste

Tekniske spor i sag om overfald på kvinde

En 22-årig kvinde blev natten til lørdag udsat for et groft voldeligt overfald efter fest på Syddansk Universitet i Odense.

Fyns Politi håber, at tekniske undersøgelser kan give nye spor i sagen om et groft overfald på en 22-årig kvinde natten til lørdag.

Trods flere henvendelser fra vidner til et groft overfald på en 22-årig kvinde natten til lørdag har Fyns Politi stadig ikke fået et gennembrud i sagen.

Efterforskerne har sikret sig rester af den flaske, som kvinden blev slået med. Og de skal nu undersøges for DNA og andre tekniske spor.

Kvinden var på vej hjem fra fest på universitetet, da hun pludseligt blev overfaldet af en ukendt voldsmand på et stisystem ved Munkebjergsvej og Forskerparken.

Uden varsel tog en mand fat i hendes skulder, holdt hende fast og slog hende 2 gange i hovedet med en vinflaske, hvorved flasken blev knust.

Kvinden fik flere flænger i hovedbunden, der måtte sys med adskillige sting.

Forsvandt i retning af Bjørnemosevej

Gerningsmanden beskrives som:

  • mand,
  • ca. 185 cm høj
  • bar en sort/mørkeblå 3/4-lang jakke
  • mørke bukser, mørke sko (casual stil)

Gerningsmanden slog med en vinflaske af mærket Verdi Raspberry, der har en lilla/rød etiket.

Efter overfaldet forsvandt forsvandt gerningsmanden formentlig ad stisystemet fra Munkebjergvej/Landbrugsvej mod Bjørnemosevej.

Efterlyser vidner

Gerningsmanden slog med en vinflaske af mærket Verdi Raspberry, der har en lilla\/rød etiket. Flasken blev knust ved overfaldet.

Om aftenen var der fest på Universitetet, og der var mange mennesker, der var på vej hjem derfra ad stisystemet.

- Vi har fået et par henvendelser, som vi arbejder på i øjeblikket. Vi har blandt andet fået en henvendelse om en mand i refleksvest, der stod i krydset ved Niels Bohrs Vej og Munkebjergvej. Han kunne have set noget, så vi håber, at han henvender sig, siger vagtchef Kenneth Taanquist, Fyns Politi.

Fyns Politi håber derfor, at vidner kan have set noget mistænkeligt før og efter voldshandlingen, der fandt sted klokken ca. 0.40.

Især også, hvis vidner har bemærket en mand, der har gået med en vinflaske af mærket Verdi Raspberry.

Stisystem ved Munkebjergsvej og Forskerparken


Vis Groft overfald på ung kvinde på et større kort

Vis Groft overfald på ung kvinde på et større kort

Ved du noget? Så send os et tip