I det fynske folks tjeneste

Tekno-fest i Svendborg endte i voldskaos

Politiet i Svendborg havde travlt natten til lørdag. En teknofest på \"Chess\" med 250 deltagere udviklede sig voldeligt.  Politiet måtte have assistance fra to patruljevogne fra Odense.

-

Politiet i Svendborg havde travlt natten til lørdag. En teknofest på \"Chess\" med 250 deltagere udviklede sig voldeligt, og der måtte tilkaldes assistance fra to patruljevogne fra Odense.

Politiet blev alarmeret af forældregruppen Natteravnene ved 3-tiden. Flere af gæsterne var tilsyneladende røget i slagsmål med en dørmand, som i følge de første forlydender var i overhængende fare.  Dørmanden var kommet i klammeri udenfor, fordi han ville smide flere af gæsterne ud, efter at de havde indtaget stoffer på toiletterne.

- Situationen var kaotisk, og der blev tilkaldt en ambulance. Det var dog ikke dørmanden, som havde brug for hjælp - men en af gæsterne, der havde fået et epileptisk anfald, oplyser vagthavende ved Svendborg Politi lørdag morgen til TV 2/Fyn.

Adskillige personer var involveret i slagsmålet udenfor, blandt andet en 26-årig sjællænder, som stadig er tilbageholdt på politigården i Svendborg, fordi han under tumulterne havde overfaldet en ung mand med slag og spark i ansiget. Offeret er indlagt til observation for hjernerystelse.

- Vi overvejer lige nu om den 26-årige skal fremstilles i grundlovsforhør, oplyser vagthavende.