Tennis i skoletiden

Endnu et stort tennis-arrangement løb af stablen i Odense i dag. Denne gang er det dog ikke med internationale stjerner fra Davis Cup, men til gengæld hele 225 elever skoleelever, der var samlet til skoleturnering.

Der blev gået til den fra morgenstunden i Dalumhallen i det sydlige Odense i dag. 6. klasselever fra fire skoler var samlet til turnering.

- Det er rigtig sjovt. Det er sjovt at spille mod andre skoler, så det ikke kun er sin egen skole, fortæller skoleeleven Anders Jacobsen fra Hjalleseskolen i Odense.

Det indtryk får opbakning af skolelev-kollegaen Mads Jensen fra Tingløkkeskolen i Odense.

- Jeg synes det er rigtig sjovt. Det er ikke noget man har prøvet før. Tidligere har det mest været skolefodbold. Men jeg synes skoletennis er rigtig fedt.

Fruens Bøge Tennisklub er gået i samarbejde med lokale folkeskoler. Nu hvor folkeskolereformen betyder længere skoledage, har Fruens Bøge Tennisklub taget udfordringen op. Klubben har tilbudt de lokale skoler at de kan bruge klubbens baner i dagtimerne. Klubben har også laver kurser for skolernes lærere og hjulpet med udstyr.

Fruens Bøge Tennisklub gennemfører projektet sammen med Danmarks Tennis Forbund.

- Det her er en måde man kan gribe det an på, at der er blevet mindre tid i klubben. Så kan vi skubbe vores trænere ind på skoleskemaet.

Dagens turnering er en kulmination på skoletennis-projektet.

Oversigt

    Oversigt