I det fynske folks tjeneste

Tennisbilletter med forkert tidspunkt

Det kniber med at få nok tilskuere til den stort anlagte tennisturnering Danish Open i Arena Fyn. Og måske kommer mange tilskuere for sent til dagens finale klokken 13. På mange billetter står der nemlig at kampen starter kl. 15.

På mange billetter står at finalen starter klokken 15 - men kampstart er rykket frem til kl. 13

- Her til formiddag tjekkede jeg kampen på oddset og undrede mig over at der var spilstop kl. 12.55, når kampen ifølge min billet først starter klokken 15, fortæller en fortørnet tilskuer der ønsker at være anonym.

Og efter en opringning til TV 2/FYN fik tilskueren bekræftet, at finalekampen mellem Caroline Wozniacki og Sofia Arvidsson allerede går i gang klokken 13.

- Det betyder, at vi får utrolig travlt. Jeg skal have en ældre mand på 86 år med, og han er ved at få stress over, at vi skal to timer tidligere afsted, fortæller tilskueren.

Finalen er for få dage siden rykket to timer frem efter aftale med TV2-Sport. Tv-kanalen skal sende Superliga klokken 14 og ønskede derfor en tidligere kampstart, og det bøjede arrangørerne sig for.

- Vi har forsøgt at formidle det ændrede kamptidspunkt ud via lokale og regionale medier, men vi kan jo desværre ikke kontakte alle, der har købt billet til kampen personligt, siger presseansvarlig Per Winkel fra NSG.

NSG har endnu ikke taget nogen beslutning om hvorvidt tilskuere der møder op kl. 15 vil få deres penge refunderet.