Thomas Helveg tilsvinet af Milan-boss

Thomas Helveg er en døv løve, udtaler tidligere ministerpræsident og nuværende præsident for AC Milan, Silvio Berlusconi. Måske er det grunden til, at han er på vej til rivalerne fra Inter.

Fynboen på vej til rivalerne fra Inter

Thomas Helveg er en døv løve, udtaler tidligere ministerpræsident for Italien og nuværende præsident for AC Milan, Silvio Berlusconi. Måske er det grunden til, at han i følge Ekstra-Bladet er på vej til rivalerne fra Inter.

Det er ikke småting, man som fodboldspiller i AC Milan må lægge ører til. Thomas Helvegs chef og samtidig leder af partiet, Forza Italia, har på besøg i Berlin udtalt, at Helveg minder om en døv løve.

Bemærkningen om Helveg faldt midt i et bizart løve-eventyr af Berlusconi.

"En violinist står og spiller i junglen. Først kommer en enkelt løve forbi. Den kan lide musikken og sætter sig ned og lytter. Siden kommer hundrede andre løver til og gør det samme. Til sidst kommer så en døv løve til - og æder violinisten. Hvis der skal være en Milan-morale i dette eventyr, så er Thomas Helveg den døve løve. Når han kommer på banen, ryger bolden til højre og venstre", siger Berlusconi.

Overfor Thomas Helveg afviser Silvio Berlusconi imidlertid sine udtalelser. Han medgiver at have fortalt historier om løver, men det har ikke været ham, der har nævnt Helvegs navn.

"Jeg er nød til at stole på, hvad min præsident fortæller mig", udtaler Thomas Helvej til Ekstra-bladet, samt at han ikke agter at foretage sig mere i sagen.

Måske behøver han heller ikke bekymre sig om, hvad hans chef synes om ham. Alt tyder på, at den fynske boldspiller i næste sæson starter ud for naboklubben Inter.

Udover løve-sagen går spekulationerne i Italien på, at et eventuelt skifte for Helveg skyldes hans træners manglende kontrakt-forlængelse, et forhold som Helveg afviser.

Thomas Helveg har spillet de sidste seks år under sin nuværende træner, Alberto Zaccheroni.

Oversigt

    Oversigt